Mölndals Hundsällskap

Kontakta oss

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail från formuläret nedan.
  


 

Bli medlem

Årsavgift

 • Vuxen medlem: 300 kr
 • Ungdomsmedlem: 100 kr (upp till 20 år)
 • Familjemedlemskap: 400 kr (alla boende på samma adress)

(Den som blir medlem augusti-december betalar halv avgift)

Betalning
Mölndals hundsällskap bankgiro eller Swish
Uppge namn, adress, mailadress och telefonnummer.
- Får inte all information plats så skicka ett mail till kassor.mhs@gmail.com med kompletterande uppgifter så att medlemsregistret stämmer.

Vad får du som medlem?
Som medlem i Mölndals hundsällskap har du rätt att nyttja klubbens område när helst du vill; planer och klubbstugan etc. Kurser har dock företräde till både teorisal och planer. Du får möjlighet att delta i klubbens öppna träningar (rallylydnad, lydnad, agility och ”vardagsproblem” som du kanske behöver hjälp med) som är igång under terminerna. Du får också möjlighet att delta i söndagspromenaden där vi promenerar ca 45 minuter och sedan fikar tillsammans. Du har givetvis också möjlighet att gå kurser samt delta i klubbens andra aktiviteter såsom sommarfester, medlemsmöten med föreläsningar, poänghoppning etc.

Det trevligaste sättet att komma i kontakt med Mölndals Hundsällskap är att åka upp till klubben en söndag strax innan 11.00. Ta gärna med din hund och prova på att gå med på en söndagspromenad och träffa trevliga människor och hundar. Då har du möjlighet att bekanta dig med den speciella anda som finns i klubben. Har du frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig vem som helst i styrelsen, kassören eller kursansvarig, beroende på vad ni har för frågor. Skicka gärna E-post till mailadresser som står nedan.

 

Adress:
Tullbomsvägen 5
437 41 Lindome
(Koordinater (lat, lon): N 57◦ 35.500´, E 12◦ 3.684´)

 

MHS Styrelse 2020

Övriga ansvarsområden:

 • Revisor
  xx xxx
  Alf Claesson (revisorssuppleant)
 • Valberedning

  Pelle Söderlund
  Marita Palmquist
  Nicke Kaatman