Information

 

Uthyrning av lokal och planer till medlemmar

  • På medlemsmötet 2017 bestämdes att vi på prov ska ge medlemmarna möjlighet att hyra plan och lokaler av oss. Det har fallit väl ut, så vi fortsätter tills vidare med detta. Blankett för detta hittar du längre ner på sidan. Om du ska hyra gamla lektionssalen och värmen behöver slås på kan du antingen göra det själv, be din kontaktperson från styrelsen att lösa detta eller kontakta Göran och höra om han kan hjälpa till att slå på värmen i tid.
  • Schemat som fortlöpande kommer att uppdateras hittar du här:
    • Lördag 2019-04-13. Lektionssalen kl.9-17. Inger Hildebrand
    • Lördag 2019-04-14. Lektionssalen kl.9-17. Inger Hildebrand

Föreningens Swishnummer

Nu kan du betala fika och annat via vårt Swishnummer 123-6417539.

Blankett för hyrning av träningsplan och klubbstuga.

Här nedan ligger nu blanketten som styrelsen har tagit fram för att medlemmar ska kunna hyra ytor av MHS för egen verksamhet. På årsmötet 2018 informerades om att detta hittills utfallit väl och att styrelsen beslutat att fortsätta med uthyrningen tills vidare. Kontakta ordförande om du vill hyra av oss. Priset för hyra av lokal är 400 kr per gång. För hyra av plan samband med hyra av lokal: lilla plan 100 kr, långa plan 200 kr, stora plan 300 kr. Enbart planhyra 300 kr, 400 kr , 500 kr.

Hyresavtal för MHS träningsplan och klubbstuga

Lösa hundar utanför klubbstugan.

Strax innan nyår hade vi en incident med en lös hund som flög på en annan hund utanför vår klubbstuga. Detta är naturligtvis inte acceptabelt. Av våra regler framgår klart och tydligt vad som gäller. Här på hemsidan står det under rubriken ”information” följande: ”På klubben kring stugan och utanför planerna, parkeringen har vi våra hundar kopplade”.  Jag förutsätter att man som medlem följer våra regler och att vi   fortsättningsvis inte får fler klagomål av detta slag. Vid eventuella frågor kan man kontakta mig. ”Ordförande”

Betalning för fika

Att fika hos oss är visserligen billigt, men det är inte gratis! Vi ser, när vi stämmer av räkenskaperna, att alla uppenbarligen inte betalar för sig. Som du säkert förstår är vi en ideell förening med en inte alltför omfattande ekonomi. Pengarna vi får in på fikat vi säljer är viktiga för oss. Alltså, betala för din fika, alla blir glada och sover dessutom gott om nätterna. Prislistan hänger på kylskåpet i klubbstugan.

Tack för hjälpen!

Vi behöver din hjälp

Vi behöver fler som hjälper till med olika saker. Det kan bli rätt så mycket på några få personer, men går fort och lätt om vi är fler som delar på uppgifterna. Hör gärna av dig till vår ordförande Nicke Kaatman 0760-505010 om du känner att du har tid och lust.

Arbetsdagar på klubben

Vi har arbetsdagar minst 2 ggr/ år oftast en gång på våren och en gång på hösten.
Alla medlemmar önskas välkomna till dessa tillfälle, ju fler desto snabbare och enklare!
Vi bjuder alltid på fika i samband med dessa dagar

 Söndagspromenad

Söndagspromenaderna fortsätter som vanligt. Sedan klubben startades för över 20 år sedan så har vi anordnat skogspromenader varje Söndag. Kl: 11 ses vi vid klubbstugan och promenerar 1 timma följt av fika och gott snack efteråt. Välkommen!

 

Tore med godistiggande kompisar på söndagspromenaden

Tore med godistiggande kompisar på söndagspromenaden

Samling inför promenaden

Samling inför söndagspromenaden

 

 

Elstaket

Vi har el runt våra planer pga vildsvinen, det går på timer och elen är alltså på mellan kl 21-07. Försök att komma ihåg att stänga grindar & trådar till alla planerna. Dels fungerar inte elen om det är öppet på lilla planen, & dels kan vildgrisarna storma rätt in på de andra planerna om grindarna står öppna. Tack!

Koppel & Läckage

På klubben kring stugan och utanför planerna, parkeringen har vi våra hundar kopplade. Både för att visa hänsyn till varandra då alla hundar inte vill/borde hälsa & med respekt åt de förbipasserande som rör sig i området. Vi är också alla uppmärksamma så att våra hundar inte kissar på fasad eller entrétrappen då detta blir lite av en gemensam hobby för främst hanhundarna.