Information

Här kan du läsa viktig information om klubben

Årsmötet 2018

Årsmötet för 2018 kommer att hållas i klubbstugan onsdagen den 28/2 klockan 18.30. Kan noteras i almanackan redan nu.

Höstens medlemsmöte

Höstens medlemsmöte kommer att hållas i klubbstugan tisdagen den 10:e oktober klockan 18.30. Kan med fördel noteras i almanackan redan nu.

Föreningens Swishnummer

Nu kan du betala fika och annat via vårt Swishnummer 123-6417539.

Blankett för hyrning av träningsplan och klubbstuga.

Här nedan ligger nu blanketten som styrelsen har tagit fram för att medlemmar ska kunna hyra ytor av MHS för egen verksamhet. Detta sker som beslutat på årsmötet under resten av 2017 och ska sedan utvärderas. Kontakta ordförande om du vill hyra av oss. Hyresavtal för MHS träningsplan och klubbstuga

Lösa hundar utanför klubbstugan.

Strax innan nyår hade vi en incident med en lös hund som flög på en annan hund utanför vår klubbstuga. Detta är naturligtvis inte acceptabelt. Av våra regler framgår klart och tydligt vad som gäller. Här på hemsidan står det under rubriken "information" följande: "På klubben kring stugan och utanför planerna, parkeringen har vi våra hundar kopplade".  Jag förutsätter att man som medlem följer våra regler och att vi   fortsättningsvis inte får fler klagomål av detta slag. Vid eventuella frågor kan man kontakta mig. "Ordförande"

Betalning för fika

Att fika hos oss är visserligen billigt, men det är inte gratis! Vi ser, när vi stämmer av räkenskaperna, att alla uppenbarligen inte betalar för sig. Som du säkert förstår är vi en ideell förening med en inte alltför omfattande ekonomi. Pengarna vi får in på fikat vi säljer är viktiga för oss. Alltså, betala för din fika, alla blir glada och sover dessutom gott om nätterna. Prislistan hänger på kylskåpet i klubbstugan. Tack för hjälpen!

Vi behöver din hjälp

Vi behöver fler som hjälper till med olika saker. Det kan bli rätt så mycket på några få personer, men går fort och lätt om vi är fler som delar på uppgifterna. Hör gärna av dig till vår ordförande Nicke Kaatman 0760-505010 om du känner att du har tid och lust.

Arbetsdagar på klubben

Vi har arbetsdagar minst 2 ggr/ år oftast en gång på våren och en gång på hösten. Alla medlemmar önskas välkomna till dessa tillfälle, ju fler desto snabbare och enklare! Vi bjuder alltid på fika i samband med dessa dagar

 Söndagspromenad

Söndagspromenaderna fortsätter som vanligt. Sedan klubben startades för över 20 år sedan så har vi anordnat skogspromenader varje Söndag. Kl: 11 ses vi vid klubbstugan och promenerar 1 timma följt av fika och gott snack efteråt. Välkommen!

 
Tore med godistiggande kompisar på söndagspromenaden

Tore med godistiggande kompisar på söndagspromenaden

Samling inför promenaden

Samling inför söndagspromenaden

IMG_7299

Medlemsavgiften 2017

Ni glömmer väl inte att betala medlemsavgiften för 2017? Redan medlem?  Medlemsavgiften är per kalenderår och ska betalas under Januari 2017. OBS, det skickas inte ut några inbetalningskort.

Elstaket

Vi har el runt våra planer pga vildsvinen, det går på timer och elen är alltså på mellan kl 21-07. Försök att komma ihåg att stänga grindar & trådar till alla planerna. Dels fungerar inte elen om det är öppet på lilla planen, & dels kan vildgrisarna storma rätt in på de andra planerna om grindarna står öppna. Tack!

Koppel & Läckage

På klubben kring stugan och utanför planerna, parkeringen har vi våra hundar kopplade. Både för att visa hänsyn till varandra då alla hundar inte vill/borde hälsa & med respekt åt de förbipasserande som rör sig i området. Vi är också alla uppmärksamma så att våra hundar inte kissar på fasad eller entrétrappen då detta blir lite av en gemensam hobby för främst hanhundarna.   SAMSUNG  c_2014_06_02_02_538c874bddf2b36adf87b9f3bente1