Instruktörer

jag-Ida20111Camilla Kaneflo

Jag har hållit på med hundar i mer än halva mitt liv, vilket innebär att det är en fasligt massa år. Min  första instruktörsutbildning läste jag för mer än 20 år sedan. Sedan gjorde jag ett längre uppehåll från kurser och satsade mer på uppfödning (Tervuren) och valpträning.

Hundens språk och kommunikation fascinerar mig oerhört mycket. Även rallylydnaden brinner jag lite extra för.  Både att hålla kurser och ibland vara ute och tävla själv. Ytterligare en hörnsten  inom det jag brinner för är att få utbilda andra inom detta med hund, både hundägare och utbilda blivande instruktörer. Jag tycker det är viktigt att så många som möjligt verkligen förstår hur en hund fungerar och vad som är bra för den. Det hjälper alla våra hundar till ett bättre liv.

Avslutade utbildningar: Allmänlydnadsintruktör, Klickerinstruktör, Hundhälsokonsult, Hundterapeut/problemhundskonsult, Rallylydnadsinstruktör, HULT-utb (HundUtbildning- LydnadsTräning)

Ni når mig på mail: kaneflo@gmail.com  eller telefon 0723-222155


IMG_7396Cia Dyrssen

Allmänlydnadinstruktör Agilityinstruktör Belöningsteknik Klickerinstruktör Tävlingsledare i agility

Viltspår/eftersök

 

lheto

Helen Lehto

Helen Lehto heter jag,har haft hund sedan 1986. Just nu finns det 2 st shelties vid min sida.

Är utbildad agilityinstruktör sedan 2004.

Har gått många agilitykurser genom åren för duktiga instruktörer,bla Marie Hansson,Annica Aller

Jenny Damm,Magne och Paula Alden,Christina Beskow och Janne Petterson.Maria Melakari Anita Axelsson,och självklart klubbens egna Cia Dyrrsen.

Genom åren har jag provat på en hel del inom hunderiet, bla lydnad (klass 1&2), rallylydnad, bollvallning, klicker, blodspår, personspår, vallat får, freestyle.

 

IMG_7387

Susanne Johansson

Jag håller kurser inom rallylydnad. Det är den grenen inom hundsport som jag brinner för. Ungefär 2008 började jag och min hund Maximus på en rallykurs för att aktivera oss lite grann. Det blev startskottat för en helt nya karriär för oss, då vi båda tycker rallyn är så rolig och givande. De sista tre åren har vi kvalat till SM och förhoppningsvis kommer vi även med 2017 också.

 

Lina Dahlman

Jag är sedan några år tillbaka utbildad agilityinstruktör (steg 1 & 2) och har varit instruktör på hundklubben sedan 2011. Jag är egenföretagare och håller kurser och privatlektioner i agility året om  i Göteborg med omnejd samt i Fjärås där jag har en egen agilitybana. Tillsammans med min sheltie Jackson har jag tävlat i Agility SM 2015, 2016 och 2017.

Jag är även medlems & utbildningsansvarig på MHS! Ni når mig på mail: lina@agilityhundar.se

 

ingelaIngela Bülow

Min dröm om att ge kurser till människor för deras fyrbenta vän har funnits länge. Med tiden växte drömmen sig allt större och jag kände att det var lika bra att göra verklighet av det!

Utbildad rallylydnadsinstruktör, freestyleinstruktör, Sök/Spårinstruktör och hundinstruktör (valpkurs och vardagslydnad).

   
 

IMG_2145Anette Alsterå

Uppvuxen med hund och har idag två långhåriga collies. Diplomerad hundinstruktör via Hundens Hus 2012, som ger behörighet till valp- och vardagslydnadskurser. Har gått läshundskurs inom R.E.A.D, Reading Education Assistance Dogs, på Vårdhundskolan. Det ger barn möjlighet att öka sina läskunskaper tillsammans med hunden. Bor i Kållered med man, två barn och har hundarna som sällskapshundar.
Sammanfattningsvis, en djur- och idrottsintresserad tjej som jobbar med positiv peppning! E-post: anette@alstera.net

20160106_125624Eleonor Svedin

Jag heter Eleonor Svedin, och har gått instruktörsutbildningen på Hundens hus här i Göteborg. Sedan 2013 har jag valpkurser och kurser i vardagslydnad. Jag erbjuder även kurser och privatträning i mitt egna företag i Frölunda. Vid min sida har jag min goldenkille Viktor. Vi har tränat mycket jakt tillsammans. Jag tycker att hundarna ska få göra det de är avlade för. Förutom jaktträning har vi provat viltspår, rallylydnad och nosework. Vi tränar även en del vardagslydnad. Som hundägare tycker jag att man ska ha roligt med sin bästa vän. Tillbringar vi tid tillsammans, så får vi så mycket tillbaka. Ni når mig på: eleonor@viktorslydigahundar.se

 

cecilia-olsson-gbg_hundenshusSE kopiaCecilia Olsson

Enda sedan jag var liten har hundar varit mitt största intresse. När jag var 11 år fick jag äntligen min första egna hund, en långhårig Collie vid namn Wilma. Idag har jag två hundar, en Border Collie och en Dalmatiner, vi tränar och tävlar främst rallylydnad men även nosework, tävlingslydnad och vallning. Jag älskar att hela tiden få lära mig mer, mina hundar är mina största idoler och läromästare som ständigt ger mig ny inspiration. Jag är utbildad hundinstruktör via Hundens Hus samt kantarellsöksinstruktör, klickerinstruktör, rallylydnadsinstruktör och hundpsykolog.

 

19274752_10154524485606363_6016706086448394137_n Anna Hjelmeroth

Jag är en djurgalen och djurträningstokig människa. Det har alltid funnits djur i mitt liv och jag har haft både hästar, hundar och katter. Min nuvarande hund är en borde collie vid namn Fjant. Vi tränar vallning, agility och lydnad tillsammans. Jag gillar också att klickerträna mina hästar och katter. Det är väldigt intressant att samma slags inlärningsmetoder fungerar oavsett djurart. Det ger mig mer förståelse hur vi kan effektivt lära våra hundar det vi vill så våran relation och vardag blir mycket bättre! När jag undervisar vill jag fokusera på glädjen mellan hund och ägaren. Jag är allmänlydnadsinstruktör och för mig kan du gå vardagslydnadskurser, valpkurser och aktiveringskurser. Ni når mig på: 0739454460