Instruktörer

jag-Ida20111Camilla Kaneflo

Jag har hållit på med hundar i mer än halva mitt liv, vilket innebär att det är en fasligt massa år. Min  första instruktörsutbildning läste jag för mer än 20 år sedan. Sedan gjorde jag ett längre uppehåll från kurser och satsade mer på uppfödning (Tervuren) och valpträning.

Hundens språk och kommunikation fascinerar mig oerhört mycket. Även rallylydnaden brinner jag lite extra för.  Både att hålla kurser och ibland vara ute och tävla själv. Ytterligare en hörnsten  inom det jag brinner för är att få utbilda andra inom detta med hund, både hundägare och utbilda blivande instruktörer. Jag tycker det är viktigt att så många som möjligt verkligen förstår hur en hund fungerar och vad som är bra för den. Det hjälper alla våra hundar till ett bättre liv.

Avslutade utbildningar: Allmänlydnadsintruktör, Klickerinstruktör, Hundhälsokonsult, Hundterapeut/problemhundskonsult, Rallylydnadsinstruktör, HULT-utb (HundUtbildning- LydnadsTräning)

Ni når mig på mail: kaneflo@gmail.com  eller telefon 0723-222155


IMG_7396Cia Dyrssen

Allmänlydnadinstruktör
Agilityinstruktör
Belöningsteknik
Klickerinstruktör
Tävlingsledare i agility

Viltspår/eftersök


IMG_7387

Susanne Johansson

Jag håller kurser inom rallylydnad. Det är den grenen inom hundsport som jag brinner för.
Ungefär 2008 började jag och min hund Maximus på en rallykurs för att aktivera oss lite grann och det blev startskottat för en helt nya karriär för oss, då vi båda tycker rallyn är så rolig och givande.
De sista tre åren har vi kvalat till SM.


Lina Dahlman

Jag har funnits på klubben som instruktör sedan 2011! Jag har gått agilityinstruktör steg 1 och steg 2 och idag jobbar jag som agilityinstruktör med mitt egna företag. Året runt håller jag flertalet kurser runt om i Sverige och jag älskar det! Tillsammans med min äldsta sheltie Jackson har jag tävlat i Agility SM 2015, 2016, 2017 och 2018. Vi är även kvalade till SM 2019.

Jag är också utbildningsansvarig på MHS! Ni når mig på mail: lina@agilityhundar.se


IMG_2145

Anette Alsterå

Uppvuxen med hund och har idag två långhåriga collies. Diplomerad hundinstruktör via Hundens Hus 2012, som ger behörighet till valp- och vardagslydnadskurser. Har gått läshundskurs inom R.E.A.D, Reading Education Assistance Dogs, på Vårdhundskolan. Det ger barn möjlighet att öka sina läskunskaper tillsammans med hunden. Bor i Kållered med man, två barn och har hundarna som sällskapshundar.
Sammanfattningsvis, en djur- och idrottsintresserad tjej som jobbar med positiv peppning!
 
 

20160106_125624Eleonor Svedin

Jag heter Eleonor Svedin, och har gått instruktörsutbildningen på Hundens hus här i Göteborg. Sedan 2013 har jag valpkurser och kurser i vardagslydnad. Jag erbjuder även kurser och privatträning i mitt egna företag i Frölunda. Vid min sida har jag min goldenkille Viktor. Vi har tränat mycket jakt tillsammans. Jag tycker att hundarna ska få göra det de är avlade för. Förutom jaktträning har vi provat viltspår, rallylydnad och nosework. Vi tränar även en del vardagslydnad. Som hundägare tycker jag att man ska ha roligt med sin bästa vän. Tillbringar vi tid tillsammans, så får vi så mycket tillbaka. Ni når mig på: eleonor@viktorslydigahundar.se

 


cecilia-olsson-gbg_hundenshusSE kopiaCecilia Olsson

Enda sedan jag var liten har hundar varit mitt största intresse. När jag var 11 år fick jag äntligen min första egna hund, en långhårig Collie vid namn Wilma. Idag har jag två hundar, en Border Collie och en Dalmatiner, vi tränar och tävlar främst rallylydnad men även nosework, tävlingslydnad och vallning. Jag älskar att hela tiden få lära mig mer, mina hundar är mina största idoler och läromästare som ständigt ger mig ny inspiration. Jag är utbildad hundinstruktör via Hundens Hus samt kantarellsöksinstruktör, klickerinstruktör, rallylydnadsinstruktör och hundpsykolog.


19274752_10154524485606363_6016706086448394137_n Anna Hjelmeroth

Jag är en djurgalen och djurträningstokig människa.Det har alltid funnits djur i mitt liv och jag har haft både hästar, hundar och katter.
Min nuvarande hund är en borde collie vid namn Fjant. Vi tränar vallning, agility och lydnad tillsammans.
Jag gillar också att klickerträna mina hästar och katter. Det är väldigt intressant att samma slags inlärningsmetoder fungerar oavsett djurart.
Det ger mig mer förståelse hur vi kan effektivt lära våra hundar det vi vill så våran relation och vardag blir mycket bättre!
När jag undervisar vill jag fokusera på glädjen mellan hund och ägaren.
Jag är allmänlydnadsinstruktör och för mig kan du gå vardagslydnadskurser, valpkurser och aktiveringskurser. Ni når mig på: 0739454460


Hanna Milver

Jag har alltid haft hund och har alltid varit intresserad av hundar. Jag bestämde mig därför för att utbilda mig till hundinstruktör på Hundens Hus här i Göteborg. Jag blev klar 2017 och har därefter jobbat med både kurser och privatträning i mitt egna företag. Eftersom det här med hundar är så himla kul har jag också fortsatt att utbilda mig och blir färdig hundpsykolog senare i höst.
Själv har jag bara en hund för tillfället, en Cavalierkille vid namn Hasse. Han och jag har provat på det mesta tillsammans men har nog bestämt oss för att rallylydnad är det vi tycker är roligast.
Det jag tycker bäst om i mitt jobb som instruktör är att hjälpa till att ändra ett problem till ett fungerande sammarbete. Och att träffa alla trevliga människor och hundar!
 
Ni når mig på hanna@hundklass.se

Tina Bondesson

Jag är född i oktober 1963 och  bor i Hällesås med man och 5 hundar av pyreneeiska vallhundar. Jag är utbildad instruktör via Hundens Hus och håller bland annat valpkurser, vardagslydnad, sök och noseworkkurser.  Jag är egenföretagare och håller kurser hemmai Mölnlycke för mitt eget företag och jag tar även emot inackorderingar med tillstånd till totalt 6 hundar. Mig når ni på mail: tina@canisen.se


Maria Löfvall

Jag brinner för djur och fick min första hund 1972. En boxer på 4 mån. Jag var 9 år gammal. 1973 började jag på Hallstahammars brukshundsklubb och är så tacksam att forskning och vetenskap gått så långt framåt idag. Att vi insett att hunden är avlad till samarbete och att vi inte ska bedriva dominans mot dem. Jag har haft många olika hundar och raser efter det.  Fött upp hopphästar och när den sista hästen åkte köpte jag en schäfer. Sen kom det en till och nu har vi också två mopsar och den tredje mopsen på väg. Med min ena schäfer har jag tävlat i lydnad. Gått otroligt många kurser med mina hundar inom allt utom agility. Just nu brinner jag för allt som har med hundens nos att göra. Jag är utbildad på Hundens Hus och håller valp/ vardagslydnad/ privatlektioner/ personspår/ viltspårs kurser. Även Nosework instruktör/ Doftprovs domare certifierad av SNWK. Gått grundkurs i specialsök på Hundcampus.
Driver ett eget företag och tränar hund med reko och mjuka metoder. Jobbar mycket med kroppsspråk och vilken känsla man ska ha inom sig när man tränar då våra hundar är duktiga på att läsa av oss.
Du når mig på mobil: 070-77 31 945
mail: bissy@live.se


Lisa Dannberg

Agilityinstruktör blev jag hösten 2018, då jag gick instruktörsutbildningen steg 1. Jag tävlar och tränar agility med min sheltie Wilda. Wilda är min första agilityhund. Vi har hållt på med agility i ungefär två år och tävlat i ungefär ett år. 
Jag hoppas som instruktör att ni ska få upp ögonen för sporten agility och ha lika roligt på banan med era hundar som jag har med min!
Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig!
Ni når mig på:
Mail: lisa.dannberg@gmail.com 
 Mobilnummer: 0729-480450