Förändringar i styrelsen

Vid senaste styrelsemötet valdes Lenka Sjödin och Berit Claesson till tf. ordföranden fram till höstens medlemsmöte. Tidigare suppleanten Mats Honnér valdes in som ordinarie styrelseledamot.

Höstens medlemsmöte

Höstens medlemsmöte kommer att hållas onsdagen 24/10 med start klockan 18.30. Eventuellt kommer vi att boka någon form av föreläsning före mötet. Vi skickar ut kallelse i vanlig ordning.

Inställd sommarfest 18/8

Tyvärr måste vi meddela att årets sommarfest med KM som skulle varit nästa helg har blivit inställt.
Vi återkommer om vi kan få till ett annat datum. Annars så blir det till nästa år istället.

Styrelsenytt

Vår ordförande Per-Erik Söderlund har meddelat styrelsen att han önskar avgå med omedelbar verkan. Vi i styrelsen beklagar detta och återkommer med mer information så snart vi kan.

Städdag lördag 15/9 klockan 11.00

Mycket välkomna på städdag lördagen 15/9 klockan 11.00! Vi samlas klockan elva för att röja gräs och sly, tömma papperskorgar, städa stugan, fylla hålor i vägen mm. Som vanligt är vi tacksamma för all hjälp. Glöm inte att vi är en ideell förening som helt är beroende av medlemmarnas insatser. Självklart bjuder vi på något gott att äta och dricka när vi är klara. Välkommen du också!

Extrainsatta kurser!

På grund av högt tryck på våra agilitykurser och noseworkkurser har vi satt in två nya kurser. Vi har också släppt flertalet nya kurser under ”Vardagslydnad” och ”Övriga Kurser”, in och kolla!

MVH Lina

Utbildningsansvarig Mölndals Hundsällskap

Agilitybanan upptagen

Under sommaren/hösten har vi hittills 2st helgkurser i agility på klubben. Under dessa dagar och tider kommer det alltså inte gå att träna agility men vill man t ex träna lördag kväll så kommer det stå en agilitybana framme tills kursen börjar igen på söndagen. De dagar och tider det gäller är:

  • 14-15/7 kl 10:00-17:00
  • 11-12/8 kl 10:00-17:00

MVH Lina, Utbildningsansvarig på Mölndals Hundsällskap

Augustifest lördag 18/8

Vår årliga sommarfest går i år av stapeln lördagen 18/8 och vi börjar klockan 10.00. Vi planerar tävlingar med fina priser, inte minst MHS stora vandringspris, tipspromenad, uppvisningar, auktion, god mat, trevligt mingel och naturligtvis fint väder. Styrelsen har nyligen fattat beslut om festen, så inga punkter är spikade än, men mycket blir det. Kom gärna med förslag om du har någon bra idé om vad som kan göras.Mer information kommer under gång.  Men reservera den här dagen i din kalender redan nu!  Mycket välkommen!