Inställd sommarfest 18/8

Tyvärr måste vi meddela att årets sommarfest med KM som skulle varit nästa helg har blivit inställt. Vi återkommer om vi kan få till ett annat datum. Annars så blir det till nästa år istället.

Styrelsenytt

Vår ordförande Per-Erik Söderlund har meddelat styrelsen att han önskar avgå med omedelbar verkan. Vi i styrelsen beklagar detta och återkommer med mer information så snart vi kan.

Städdag lördag 15/9 klockan 11.00

Mycket välkomna på städdag lördagen 15/9 klockan 11.00! Vi samlas klockan elva för att röja gräs och sly, tömma papperskorgar, städa stugan, fylla hålor i vägen mm. Som vanligt är vi tacksamma för all hjälp. Glöm inte att vi är en ideell förening som helt är beroende av medlemmarnas insatser. Självklart bjuder vi på något gott att äta och dricka när vi är klara. Välkommen du också!

Extrainsatta kurser!

På grund av högt tryck på våra agilitykurser och noseworkkurser har vi satt in två nya kurser. Vi har också släppt flertalet nya kurser under ''Vardagslydnad'' och ''Övriga Kurser'', in och kolla! MVH Lina Utbildningsansvarig Mölndals Hundsällskap

Agilitybanan upptagen

Under sommaren/hösten har vi hittills 2st helgkurser i agility på klubben. Under dessa dagar och tider kommer det alltså inte gå att träna agility men vill man t ex träna lördag kväll så kommer det stå en agilitybana framme tills kursen börjar igen på söndagen. De dagar och tider det gäller är:
  • 14-15/7 kl 10:00-17:00
  • 11-12/8 kl 10:00-17:00
MVH Lina, Utbildningsansvarig på Mölndals Hundsällskap

Augustifest lördag 18/8

Vår årliga sommarfest går i år av stapeln lördagen 18/8 och vi börjar klockan 10.00. Vi planerar tävlingar med fina priser, inte minst MHS stora vandringspris, tipspromenad, uppvisningar, auktion, god mat, trevligt mingel och naturligtvis fint väder. Styrelsen har nyligen fattat beslut om festen, så inga punkter är spikade än, men mycket blir det. Kom gärna med förslag om du har någon bra idé om vad som kan göras.Mer information kommer under gång.  Men reservera den här dagen i din kalender redan nu!  Mycket välkommen!

Arbetsdag 16/6 klockan 10.00

Vi kommer att ha en arbetsdag lördag 16/6 och startar klockan 10.00. Det är som vanligt en hel del smått och gott som behöver göras t.ex. städning i och utanför lokalerna, lagning av yttervägg i klubbstugan, fixa med vägen, ogräsröjning mm. Det år som vanligt också så att ju fler vi blir desto lättare och snabbare går jobbet. Vi bjuder på något gott att äta och dricka. Mycket välkomna!

INFO INFÖR AGILITYTRÄNING

Vår ordförande har tillsammans med vår utbildningsansvarig kommit överens om att pga den positiva responsen förra året, när agilityhindrerna kunde stå framme, så kör vi samma sak 2018 igen! Om man tränar agility under någon dag från onsdag morgon till fredag kväll så kan man alltså låta hindrena stå kvar på agilitybanan. Notera att man ställer undan hindrerna intill kanten under alla andra dagar till hänsyn till de som klipper planerna.  

Hundförarvästar

BESTÄLLNING AV VÄSTAR MED TRYCK

Styrelsen har tagit beslut att beställa hem hundförarvästar med tryck i form av MHS logotyp och med text "instruktör" till instruktörerna. Frågan om tryck av instruktörernas namn är inte klar än. Vi erbjuder också övriga medlemmar att beställa västar till ett rabatterat pris med tryck 360 kr (ord. pris utan tryck 395 kr), dock utan texten "instruktör". Man kan antingen beställa via infomappen i klubbstugan eller lägga sin beställning till E-post: mhshundsallskap@gmail.com Två provvästar kommer att finnas tillgängliga i klubbstugan tillsammans med en måttabell för övriga storlekar. För kompletterande information, gå in på: www.engelsons.se Västen heter "Tollarp". Följande gäller: Alla beställningar ska vara lagda senast onsdag 28:e mars. För övriga medlemmar gäller förskottsbetalning på 360 kr som ska finnas på föreningens konto 5619-7742 den 28:e mars.  Det går också bra att swisha på nr. 123-6417539. Glöm inte att ange ditt namn, dam/herrväst och storlek. Efter sista datum finns ingen möjlighet att ändra eller ångra sig. Den väst man beställer blir alltså den väst man får. Inga beställningar kommer att läggas efteråt. Föreningen kommer inte heller att medverka till någon form av byten el. dyl. I de fall betalning skulle saknas på vårt konto den 28:e mars kommer ingen beställning att läggas. Vi hoppas från styrelsens sida att många beställer sig en snygg, bra och praktisk hundförarväst med vårt klubbemblem som extra prydnad!