Vårens arbetsdag

Kära/käre medlem, reservera vårens arbetsdag till att hålla din klubb vid liv. Utan dig kommer vi långsamt att försvinna…

  • Du behövs!
  • Det är din klubb!

Välkomna lördag 18 maj kl.10:00

Luciafest

Uppdatering:
– Vi har nu fått möjlighet att ta del av fårvallning kl.10!
(Förutsatt att det är ok väder… 🙂 )
—-
Välkomna till Luciafest den 16/12 – direkt efter söndagspromenaden!
– Klubben bjuder på glögg, kaffe, pepparkakor och lussekatter

 

Förändringar i styrelsen

Vid senaste styrelsemötet valdes Lenka Sjödin och Berit Claesson till tf. ordföranden fram till höstens medlemsmöte. Tidigare suppleanten Mats Honnér valdes in som ordinarie styrelseledamot.

Höstens medlemsmöte

Höstens medlemsmöte kommer att hållas onsdagen 24/10 med start klockan 18.30. Eventuellt kommer vi att boka någon form av föreläsning före mötet. Vi skickar ut kallelse i vanlig ordning.

Inställd sommarfest 18/8

Tyvärr måste vi meddela att årets sommarfest med KM som skulle varit nästa helg har blivit inställt.
Vi återkommer om vi kan få till ett annat datum. Annars så blir det till nästa år istället.

Styrelsenytt

Vår ordförande Per-Erik Söderlund har meddelat styrelsen att han önskar avgå med omedelbar verkan. Vi i styrelsen beklagar detta och återkommer med mer information så snart vi kan.

Städdag lördag 15/9 klockan 11.00

Mycket välkomna på städdag lördagen 15/9 klockan 11.00! Vi samlas klockan elva för att röja gräs och sly, tömma papperskorgar, städa stugan, fylla hålor i vägen mm. Som vanligt är vi tacksamma för all hjälp. Glöm inte att vi är en ideell förening som helt är beroende av medlemmarnas insatser. Självklart bjuder vi på något gott att äta och dricka när vi är klara. Välkommen du också!