Mölndals Hundsällskap

OM VÅRA KURSER

Ni har mycket att vinna på om du väljer att vara en aktiv hundägare. Vare sig din hund är stor eller liten så förbättrar ni kommunikationen och livskvalitén hos er bägge genom att delta på kurser eller träningar. Att kunna riktigt njuta av hundlivet – promenaderna bland höstlöven, mys framför brasan, bada i sjöar under sommaren eller dela en matsäck i skogen, är ofta det vi har i tankarna redan vid valpköpet. Vare sig du vill gå kurs med din busiga unghund, din supersnabba agilitystjärna eller din glada pensionär så önskar vi på Mölndals Hundsällskap dig hjärtligt välkommen.

Våra instruktörer består av ett glatt gäng som brinner för hundar. Alla har sin egen nisch men i grunden arbetar vi uteslutande med vad som kallas moderna metoder. Hunden är ett flockdjur vilket innebär att den tycker om att samarbeta. All träning med hunden skall vara lustbetonad för både hund och ägare. Om hunden VILL vara oss till lags kommer den också att välja att vara det. 

Observera att våra instruktörer har, i värsta fall, rätt att avsäga er plats i kursen om de känner att ekipaget i fråga verkligen inte uppfyller förkunskapskraven som är satta.