Mölndals Hundsällskap
camilla2
Camilla Kaneflo

Jag har hållit på med hundar i mer än halva mitt liv, vilket innebär att det är en fasligt massa år. Min  första instruktörsutbildning läste jag för mer än 30 år sedan. Under några år i slutet av 90 talet så satsade jag med mest på min kennel och utställningar samt valputvecklingar.  Men min längtan att få utbilda hundar, hundägare och blivande instruktörer tog överhand. Jag tycker det är viktigt att så många som möjligt verkligen förstår hur en hund fungerar och vad som är bra för den. Det hjälper alla våra hundar till ett bättre liv.

Nu jobbar jag mest med problemutredningar och en del privatlektioner.

Hundens språk och kommunikation fascinerar mig oerhört mycket. Även rallylydnaden brinner jag lite extra för.  Både att hålla kurser och ibland vara ute och tävla själv, numera tävlar jag mest med en lånehund som är en dröm på rallybanan.
Min egna hund tävlar jag mest i Nosework.

Avslutade utbildningar: Allmänlydnadsintruktör, Klickerinstruktör, friskvårdsinstruktör, Hundterapeut/problemhundskonsult, Rallylydnadsinstruktör, HULT-utb (HundUtbildning- LydnadsTräning).
Därutöver blir det minst ett par föreläsningar om året , mest om hundars beteende och rörelsemönster

Ni når mig på mail: kaneflo@gmail.com  eller telefon 0723-222155

 


 Susanne Johansson

Susanne Johansson

Hej jag heter Susanne och har en golden kille som heter Nilo. Är valp-, allmänlydnad- och rallylydnadsinstruktör.  

Kör viltspår, jakt, lydnad och rallylydnad. Hållit på med Rallylydnad sen start och varit inkvalad på SM sedan 2014. År 2022 vann vi SM i rallylydnad. 
 
Tillhört klubben sedan år 2007
 
Ni når mig på mail: susjo62@hotmail.com el tel 0766-487950 

 Kicki Roding

 Kicki Roding

Mitt namn är Kicki och jag är instruktör sedan 6 år tillbaka på Mölndals Hundsällskap. Har själv två Weathen terrier som jag tränar viltspår med. Jag har valpkurser och vardagslydnadskurser. Det viktiga för mig är att det ska vara roligt att ha hund och dit når man genom mjuk och human träning. Jag tycker också det är viktigt att vi på kursen har trevligt ihop. Hunden ska vara en fin familjemedlem det skapar vi tillsammans. Välkommen på kurs hos mig på Mölndals Hundsällskap.

 


Eleonor Svedin

Eleonor Svedin

Jag heter Eleonor Svedin, och har gått instruktörsutbildningen på Hundens hus här i Göteborg. Sedan 2013 har jag valpkurser, kurser i vardagslydnad och viltspår. Jag erbjuder även kurser och privatträning i mitt egna företag i Nödinge. Vid min sida har jag min goldenkille Alex. Vi tränar mycket jakt och viltspår tillsammans. Jag tycker att hundarna ska få göra det de är avlade för. Vi tränar även en del vardagslydnad. Som hundägare tycker jag att man ska ha roligt med sin bästa vän. Tillbringar vi tid tillsammans, så får vi så mycket tillbaka.

Ni når mig på: eleonor@viktorslydigahundar.se


 Yvonne Andersson

Yvonne Andersson

Jag heter Yvonne Andersson och tävlar och tränar mina shelties i agility, rallylydnad, viltspår, lydnad samt Hoopers. Jag har tränat och tävlat hund i hela mitt vuxna liv och jag tycker också att det är väldigt roligt att hålla kurser och se hur hundägare och deras hundar utvecklas.

Jag är utbildad av SBK som instruktör i lydnad, agility och rallylydnad och jag har även gått instruktörsutbildning hos Svenska Hoopersklubben så jag kan hålla hooperskurser.

Jag har en liten uppfödning av shetland sheepdog men startade som uppfödare av labrador för en massa år sedan. Dessa tävlade jag i både bruks, lydnad och jakt. 

Har även gått en tränarutbildning hos Canis i klickerträning och jag blev väldigt fascinerad över hur fort man kunde lära en hund olika beteenden genom att markera rätt beteende och lämna resten därhän. Att utbilda hundägare och lära ut hur de kan träna sina hundar är väldigt roligt och även mycket inspirerande och jag gläds så mycket åt varje litet framsteg som görs.

 _________________________________________________________________________________________
received_925196038568487
Amanda Bergevald
Mitt namn är Amanda Bergevald, jag är utbildad nosework-instruktör och doftprovsdomare, hunddagis-föreståndare, och är utbildad inom hundpsykologi.
 
Jag har själv två hundar, en bordercollie och en collie-blandning, som jag tränar och tävlar i nosework och rallylydnad. Nosework är den sporten jag tycker är roligast och som jag nördat ner mig i mest. 
 
Jag brinner för att hundar och deras ägare ska känna glädje, motivation och samspel i träningen!
 

 ester2

Ester Andersson

Hej! Jag heter Ester Andersson & är agility instruktör (godkänd A1 2020). Utöver A1:an har jag gått på ett naturbruksgymnasium med inriktning hund där jag lärt mig massor om hund och hundträning! Nu för tiden håller jag främst agility kurser på olika ställen! Jag har 3 hundar. 2 border collies: en brun som heter Bruno & är äldst samt en svartvit som heter Yapp. Jag har även 1 Shetland sheepdog tik som är min yngsta hund. Jag tränar & tävlar aktivt med alla hundarna och brinner verkligen för agility!

Ni når mig på: ester.alma@gmail.com

 


 Lina Dahlman

 Lina Dahlman

Jag har funnits på klubben som instruktör sedan 2011! Jag har gått agilityinstruktör steg 1 och steg 2 och jobbar idag som agilityinstruktör med mitt egna företag. Jag håller flertalet kurser runt om i Sverige året runt och jag älskar det! Jag har tillsammans med mina Shetland Sheepdogs tävlat på Agility SM 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019.

Ni når mig på mail: lina@agilityhundar.se

 

  

Maria Löfvall

Jag brinner för djur och fick min första hund 1972. En boxer på 4 mån. Jag var 9 år gammal. 1973 började jag på Hallstahammars brukshundsklubb och är så tacksam att forskning och vetenskap gått så långt framåt idag. Att vi insett att hunden är avlad till samarbete och att vi inte ska bedriva dominans mot dem. Jag har haft många olika hundar och raser efter det.  Fött upp hopphästar och när den sista hästen åkte köpte jag en schäfer. Sen kom det en till och nu har vi också två mopsar och den tredje mopsen på väg. Med min ena schäfer har jag tävlat i lydnad. Gått otroligt många kurser med mina hundar inom allt utom agility. Just nu brinner jag för allt som har med hundens nos att göra. Jag är utbildad på Hundens Hus och håller valp/ vardagslydnad/ privatlektioner/ personspår/ viltspårs kurser. Även Nosework instruktör/ Doftprovs domare certifierad av SNWK. Gått grundkurs i specialsök på Hundcampus.

Driver ett eget företag och tränar hund med reko och mjuka metoder. Jobbar mycket med kroppsspråk och vilken känsla man ska ha inom sig när man tränar då våra hundar är duktiga på att läsa av oss.

Du når mig på mobil: 070-77 31 945
mail: bissy@live.se


 Ann Magnusson

 Ann Magnusson

Jag heter Ann. Jag har i tre hunder Disa, Bless och Sally som är tollare. (Nova Scotia Duck Tolling Retriever). Jag har haft hund sedan 2004 då vi skaffade en golden hane som hette James. Då växte mitt intresse för att träna och tävla med hund. Jag har testat på det mesta med mina hundar men har landat i att det är lydnad, rallylydnad och jaktapportering som jag brinner mest för. År 2021 tog jag äntligen examen som hundinstruktör som har varit en dröm för mig i många år.
 
Mina mål med hundträning är att framförallt ha roligt med hunden. Det ska vara en ömsesidig relation och att hunden ska tycka det är roligt att jobba med sin förare. Jag utgår alltid för vad typ av hund man har, för att sedan anpassa träningssättet och metoderna efter den specifika individen.
 

 


 IMG-4256 (1)

Lisa Dannberg

Agilityinstruktör blev jag hösten 2018, då jag gick instruktörsutbildningen steg 1. Jag tävlar och tränar agility med mina Shetland sheepdogs, Wilda och Toffee. Jag har hållt på med agility sedan i slutet av 2017 och gjorde min första start på tävling 2017.

Jag och Wilda kvalade till vårt första SM i lag 2020!

Jag hoppas som instruktör att ni ska få upp ögonen för sporten agility och ha lika roligt på banan med era hundar som jag har med mina!

Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig!

Ni når mig på:
Mail: lisa.dannberg@gmail.com 
Mobilnummer: 0729-480450 

  


 Jannika Nordwall

 

Jannika Nordwall

 Jag är utbildad hundinstruktör vid Hundens Hus och har också några akademiska poäng i hund (domesticering och genetik). Jag började hålla kurser på Mölndals Hundsällskap under våren 2023. I min hundträning arbetar jag efter belöningsbaserade metoder. Det är viktigt att både hund och människa mår bra, tycker jag. Jag håller kurser i vardagslydnad, aktivering och valpkurser.

Mitt intresse för hund startade tidigt då vi hade hund i familjen. Till min stora lycka fick jag en egen hund, en golden retrievertik, när jag var 13 år. Sedermera har jag lärt mig att uppskatta labrador retriever när jag under ett tiotal år varit fodervärd till blivande ledarhundar. Nu är jag lycklig ägare till jaktlabradoren Asta som jag tränar för jakt.

Välkommen till mina kurser!