Mölndals Hundsällskap
camilla2
Camilla Kaneflo 

Jag har hållit på med hundar i mer än halva mitt liv, vilket innebär att det är en fasligt massa år. Min  första instruktörsutbildning läste jag för mer än 30 år sedan. Under några år i slutet av 90 talet så satsade jag med mest på min kennel och utställningar samt valputvecklingar.  Men min längtan att få utbilda hundar, hundägare och blivande instruktörer tog överhand. Jag tycker det är viktigt att så många som möjligt verkligen förstår hur en hund fungerar och vad som är bra för den. Det hjälper alla våra hundar till ett bättre liv.

Nu jobbar jag mest med problemutredningar och en del privatlektioner.

Hundens språk och kommunikation fascinerar mig oerhört mycket. Även rallylydnaden brinner jag lite extra för.  Både att hålla kurser och ibland vara ute och tävla själv, numera tävlar jag mest med en lånehund som är en dröm på rallybanan.
Min egna hund tävlar jag mest i Nosework.

Avslutade utbildningar: Allmänlydnadsintruktör, Klickerinstruktör, friskvårdsinstruktör, Hundterapeut/problemhundskonsult, Rallylydnadsinstruktör, HULT-utb (HundUtbildning- LydnadsTräning).
Därutöver blir det minst ett par föreläsningar om året , mest om hundars beteende och rörelsemönster

Ni når mig på mail: kaneflo@gmail.com  eller telefon 0723-222155

 


 

Susanne Johansson

Jag håller kurser inom rallylydnad. Det är den grenen inom hundsport som jag brinner för.
Ungefär 2008 började jag och min hund Maximus på en rallykurs för att aktivera oss lite grann och det blev startskottat för en helt nya karriär för oss, då vi båda tycker rallyn är så rolig och givande.
De sista tre åren har vi kvalat till SM.


 Kicki Roding

 Kicki Roding

Mitt namn är Kicki och jag är instruktör sedan 6 år tillbaka på Mölndals Hundsällskap. Har själv två Weathen terrier som jag tränar viltspår med. Jag har valpkurser och vardagslydnadskurser. Det viktiga för mig är att det ska vara roligt att ha hund och dit når man genom mjuk och human träning. Jag tycker också det är viktigt att vi på kursen har trevligt ihop. Hunden ska vara en fin familjemedlem det skapar vi tillsammans. Välkommen på kurs hos mig på Mölndals Hundsällskap.

 


 

Anette Alsterå

Uppvuxen med hund och har idag två långhåriga collies. Diplomerad hundinstruktör via Hundens Hus 2012, som ger behörighet till valp- och vardagslydnadskurser. Har gått läshundskurs inom R.E.A.D, Reading Education Assistance Dogs, på Vårdhundskolan. Det ger barn möjlighet att öka sina läskunskaper tillsammans med hunden. Bor i Kållered med man, två barn och har hundarna som sällskapshundar.
Sammanfattningsvis, en djur- och idrottsintresserad tjej som jobbar med positiv peppning!
 

Eleonor Svedin

Eleonor Svedin

Jag heter Eleonor Svedin, och har gått instruktörsutbildningen på Hundens hus här i Göteborg. Sedan 2013 har jag valpkurser, kurser i vardagslydnad och viltspår. Jag erbjuder även kurser och privatträning i mitt egna företag i Nödinge. Vid min sida har jag min goldenkille Alex. Vi tränar mycket jakt och viltspår tillsammans. Jag tycker att hundarna ska få göra det de är avlade för. Vi tränar även en del vardagslydnad. Som hundägare tycker jag att man ska ha roligt med sin bästa vän. Tillbringar vi tid tillsammans, så får vi så mycket tillbaka.

Ni når mig på: eleonor@viktorslydigahundar.se


 

Mia Skogström

Hej, jag heter Mia Skogström och har haft hund i drygt 20 år. Just nu har jag två labradorer, Leon 4 år, solo 7 år och en goldenretriever, Ante 8 år. Vi tävlar i mästarklass rallylydnad och i jaktapportering för retriever. Jag är utbildad SBK-instruktör i allmän,valp och rallylydnad. Förutom instruktörsuppdrag dömer jag rallytävlingar och utbildar instruktörer i allmänlydnad och rallylydnad. Till vardags arbetar jag som yrkeslärare på naturbruksprogrammet inriktning hund och djurvård. Mitt andra stora intresse förutom rallylydnad är retrieverjakt där jag både tävlar och är med som hundförare på skyddsjakt. Det viktigaste i hundträning för mig är att vara noga med grunderna i momenten och att lägg hunden i rätt mental balans inför träning och tävling.

 ester2

Ester Andersson

Hej! Jag heter Ester Andersson & är agility instruktör (godkänd A1 2020). Utöver A1:an har jag gått på ett naturbruksgymnasium med inriktning hund där jag lärt mig massor om hund och hundträning! Nu för tiden håller jag främst agility kurser på olika ställen! Jag har 3 hundar. 2 border collies: en brun som heter Bruno & är äldst samt en svartvit som heter Yapp. Jag har även 1 Shetland sheepdog tik som är min yngsta hund. Jag tränar & tävlar aktivt med alla hundarna och brinner verkligen för agility!

Ni når mig på: ester.alma@gmail.com

 


 Lina Dahlman

 Lina Dahlman

Jag har funnits på klubben som instruktör sedan 2011! Jag har gått agilityinstruktör steg 1 och steg 2 och jobbar idag som agilityinstruktör med mitt egna företag. Jag håller flertalet kurser runt om i Sverige året runt och jag älskar det! Jag har tillsammans med mina Shetland Sheepdogs tävlat på Agility SM 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019.

Ni når mig på mail: lina@agilityhundar.se

 

  

Maria Löfvall

Jag brinner för djur och fick min första hund 1972. En boxer på 4 mån. Jag var 9 år gammal. 1973 började jag på Hallstahammars brukshundsklubb och är så tacksam att forskning och vetenskap gått så långt framåt idag. Att vi insett att hunden är avlad till samarbete och att vi inte ska bedriva dominans mot dem. Jag har haft många olika hundar och raser efter det.  Fött upp hopphästar och när den sista hästen åkte köpte jag en schäfer. Sen kom det en till och nu har vi också två mopsar och den tredje mopsen på väg. Med min ena schäfer har jag tävlat i lydnad. Gått otroligt många kurser med mina hundar inom allt utom agility. Just nu brinner jag för allt som har med hundens nos att göra. Jag är utbildad på Hundens Hus och håller valp/ vardagslydnad/ privatlektioner/ personspår/ viltspårs kurser. Även Nosework instruktör/ Doftprovs domare certifierad av SNWK. Gått grundkurs i specialsök på Hundcampus.

Driver ett eget företag och tränar hund med reko och mjuka metoder. Jobbar mycket med kroppsspråk och vilken känsla man ska ha inom sig när man tränar då våra hundar är duktiga på att läsa av oss.

Du når mig på mobil: 070-77 31 945
mail: bissy@live.se


 

IMG-4256 (1)

Lisa Dannberg

Agilityinstruktör blev jag hösten 2018, då jag gick instruktörsutbildningen steg 1. Jag tävlar och tränar agility med mina Shetland sheepdogs, Wilda och Toffee. Jag har hållt på med agility sedan i slutet av 2017 och gjorde min första start på tävling 2017.

Jag och Wilda kvalade till vårt första SM i lag 2020!

Jag hoppas som instruktör att ni ska få upp ögonen för sporten agility och ha lika roligt på banan med era hundar som jag har med mina!

Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig!

Ni når mig på:
Mail: lisa.dannberg@gmail.com 
Mobilnummer: 0729-480450